Hologram Hungary matrica - A legjobb biztonsági matricák Magyarországon | Hologram Hungary Kft.

Hologram Hungary Kft.
A legjobb biztonsági matricák Magyarországon.
Tel: 061 920 3167,
0620 971 21 31
hologram@hologramhungary.hu
http://hologramhungary.hu
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Szeretnénk bemutatni a valódi (gyári) hologram matricák felépítését és működését a
Hologram Hungary Kft egyedi biztonsági matricáján keresztül:

hologram
hologram
hologram
Ez a hologram 13 különböző elemet tartalmaz, melyek egyszerre biztonságot és esztétikai élményt is nyújtanak. Elsősorban bemutatási célra készült, mivel egy egyedi címkén nem javaslunk ügyfeleinknek 5-6-nál többet, hogy elkerüljük a túlzsúfoltságot. A fényképen látható, hogy a látványterv színei inkább csak jelképesek, hiszen a kész matricán megjelenő szívárványos hatást nem lehet grafikailag visszaadni, mivel a hologram egyik legfőbb tulajdonsága, hogy nyomdailag nem másolható. Ezek az elemek a következők:

1. 3D háttér: A háttérbeli vonalak mélységet adnak a hologramnak és az alagútszerű hatás középre vonzza a tekintetet.
2. Váltókép: Nagyon megkapó látványelem, itt az egyik oldalról Magyarországot, a másik oldalról Európát ábrázolja, attól függően, hogy milyen szögből nézzük.
3. Guilloche: A számítógép egy algoritmus alapján rajzolja fel, ebben az esetben egy spirális formaként. A reprodukálás lehetetlen az az eredeti algoritmus ismerete nélkül.
4. Színes digitális effektus: Az alsó "háromszögben" található az egyik egyszerűbb hologram effektus, ami a hologram szivárványszínűségéért felelős.
5. Fókuszált színes digitális effektus: A színes digitális effektussal ellentétben ez formázható, így a helykitöltést látványosabban lehet vele megoldani.
6. Fémes digitális effektus: A fémes matt hatás nem tartalmazza a hologram szivárványszerűségét, így egy teljesen új, modern jellegű élményt nyújt.
7. Színtelen fehér: Ez a speciáliis "fénytelen" fehér effektus bár nem tűnik látványosnak, rendkívül fontos, ugyanis erre a felületre lehet nyomtatni a vonalkódot vagy a QR-kódot a matricák egyedi azonosításához.
8. Lencse effektus szöveggel: Általában kör alakú térhatású effektus, amiben a kör nagyítólencse szerű hatást vált ki. Több egymás melletti lencse effektussal komplett szövegek is létrehozhatóak.
9. Zsugorodás-tágulás effektus: Pulzáló effektus, elsősorban hologramokra jellemző, nagyon látványos hatást kelt.
10. Kiemelkedő effektus: Ez az elem érdes felület illúzióját kelti, mintha a hologram domború lenne.
11. Mikroírás: A legnépszerűbb biztonsági elem, nagyítóval olvasható.
12. Kisebb mikro szöveg: Ez a "nanoírás" már a törvényszéki szint határát súrolja, jó szemmel még nagyítóval elolvashatóak az 50 mikronos betűk.
13. Rejtett kép: A "HUN" feliratot adja ki, amit úgy lehet előcsalogatni, hogy egy nagyon világos felületet (papírlap, vagy fal) illesztünk merőlegesen a matricához, majd a rejtett kép pozícióját megvilágítjuk függőlegesen egy lézerrel, így kivetül a rejtett felirat vagy logó tükörképe.

Maga a matrica méhsejtesen válik le, így eltávolítási kísérlet esetén hatszögesen roncsolódik. Ha kipróbálná, szívesen küldünk Önnek mintadarabot belőle, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.
Jogi nyilatkozatok:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz