Cégtörténet - A legjobb biztonsági matricák Magyarországon | Hologram Hungary Kft.

Hologram Hungary Kft.
A legjobb biztonsági matricák Magyarországon.
Tel: 061 920 3167,
0620 971 21 31
hologram@hologramhungary.hu
http://hologramhungary.hu
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Rólunk
Cégünk a Hologram Hungary Kft 2002-ben alakult, teljesen magyar tulajdonú, komoly nemzetközi kitekintéssel. Az alapítóknak a kezdeteknél is évtizedes tapasztalata volt a hologram gyártásban és kereskedelemben.

Fő profilunk a biztonsági matrica és biztonsági alapanyag kereskedelem, és a biztonsági matrica gyártás. Előállítunk és forgalmazunk hologramos és nem hologramos biztonsági matricákat, egyéb hologram alapú biztonságtechnikai termékeket.

Számos cég és szolgáltató részére gyártunk különböző védelmi szinttel rendelkező biztonsági matricákat, hologram matricákat, vagy szigorú elszámolású garancia címkéket. Ezeket mind kis és nagy példányszámban, akár különböző szendvicsszerkezetekkel, igény szerint sorszámozva, vonalkódozva. Ezeket a felhasználók hamisítás és másolás elleni védelemre, biztonsági csomaglezárásra, vagy illetéktelenek hozzáférésének megakadályozására használhatják.  

Biztonsági matricáink közül vannak papírra, papírdobozra, fára, fémre, műanyagra, vagy üvegre alkalmas típusok is. Folyamatos fejlesztéseink eredménye, hogy gyakorlatilag bármely alapanyagra tudunk megfelelő matricát ajánlani.

Profi tervezésű, megrendelőink igényei szerint gyártott egyedi biztonsági alapanyagokat is előállítunk, illetve több olyan külföldi céget képviselünk, akik ilyen termékeket gyártanak. Számunkra az Ön igényei a legfontosabbak, így mindenképpen a legjobb megoldást kínáljuk fel Önnek.
Jogi nyilatkozatok:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz