Biztonsági matricák - A legjobb biztonsági matricák Magyarországon | Hologram Hungary Kft.

Hologram Hungary Kft.
A legjobb biztonsági matricák Magyarországon.
Tel: 061 920 3167,
0620 971 21 31
hologram@hologramhungary.hu
http://hologramhungary.hu
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Biztonsági matricák

Valódi hologram:

Hologram gyárban készül, az itt felsorolt típusok közül a valódi hologram matrica rendelkezik a legmagasabb biztonsági fokozattal. A 120 000 dpi-s felbontás lehetővé teszi, hogy egészen különleges, gyakorlatilag hamisíthatatlan matrica készüljön, amely látványban is utólérhetetlen.
Viszonylag nagy tételben (pár tízezres példányszámtól akár havi több millióig) rendelhető, így kifejezetten olcsóra jön ki a darabár. Egyetlen hátránya, hogy 4 - 6 hét, amíg elkészül.

Bővebb információ a valódi hologramok felépítéséről ezen a linken érhető el.

Laser Lights matrica:

A cég alapítói által kifejlesztett Laser Lights technológia kifejezetten az alacsony példányszámra lett kitalálva. Destruktív alapanyagból készült címkéink már 1 000 darabtól rendelhetőek, olcsók, megbízhatóak, nehezen hamisíthatóak és gyorsan elkészülnek. Azonban nagy mennyiségnél magas az egységáruk, csak bizonyos méretig alkalmazhatóak (3 x 3 cm) és grafikai szinten elmaradnak a valódi hologramoktól.

Felülnyomott matrica:

Az általános mintával ellátott matricákat egy, vagy több színnel felülnyomva teszik egyedivé. Előnye, hogy gyorsan és könnyen hozzáférhető, kis mennyiségben is gyártható, de kevésbé esztétikus és könnyebben hamisítható. Nálunk már elérhető UV biztonsági nyomattal is, ami egy plusz védelmi szintet jelent az Ön termékei számára.

Ajánlatkérés
Jogi nyilatkozatok:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz