Biztonsági matricák - A legjobb biztonsági matricák Magyarországon | Hologram Hungary Kft.

Hologram Hungary Kft.
A legjobb biztonsági matricák Magyarországon.
Tel: 061 920 3167,
0620 971 21 31
hologram@hologramhungary.hu
http://hologramhungary.hu
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Biztonsági matricák

Valódi hologram:

Hologram gyárban készül, az itt felsorolt típusok közül a valódi hologram matrica rendelkezik a legmagasabb biztonsági fokozattal. A 120 000 dpi-s felbontás lehetővé teszi, hogy egészen különleges, gyakorlatilag hamisíthatatlan matrica készüljön, amely látványban is utólérhetetlen.
Viszonylag nagy tételben (pár tízezres példányszámtól akár havi több millióig) rendelhető, így kifejezetten olcsóra jön ki a darabár. Egyetlen hátránya, hogy 4 - 6 hét, amíg elkészül.

Bővebb információ a valódi hologramok felépítéséről ezen a linken érhető el.

Laser Lights matrica:

A cég alapítói által kifejlesztett Laser Lights technológia kifejezetten az alacsony példányszámra lett kitalálva. Destruktív alapanyagból készült címkéink már 1 000 darabtól rendelhetőek, olcsók, megbízhatóak, nehezen hamisíthatóak és gyorsan elkészülnek. Azonban nagy mennyiségnél magas az egységáruk, csak bizonyos méretig alkalmazhatóak (3 x 3 cm) és grafikai szinten elmaradnak a valódi hologramoktól.

Felülnyomott matrica:

Az általános mintával ellátott matricákat egy, vagy több színnel felülnyomva teszik egyedivé. Előnye, hogy gyorsan és könnyen hozzáférhető, kis mennyiségben is gyártható, de kevésbé esztétikus és könnyen hamisítható.
Hologram
Jogi nyilatkozatok:
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz